Gdzie najlepeij montują AUTO GAZ ?
#1 ~poszukiwacz~
Napisano 28 czerwiec 2010 - 11:57
mam pytanko:
Gdzie w Koszalinie znajduje się najlepsze miejsce do założenia sekwencyjnej instalacji gazu?
Ale nie chodzi mi o "fachowców" tylko faktycznie o osoby które ogarniają temat, nie proponują tanich podzespołów a potrafią indywidualnie dobrać części do tego zamontować tak by nie było widać wtrysków czy schować w"wlew" pod klapką paliwa..??
Proszę też o nie pisanie postów nic nie wnoszących od dyskusji, oszczerczych, czy obrazliwych..
Z góry dziękuje za pomoc!
#2 ~Poszukiwacz~
Napisano 30 czerwiec 2010 - 07:45
#3 ~Gość~
Napisano 16 lipiec 2010 - 11:09
#4 ~ON~
Napisano 20 lipiec 2010 - 13:17
#5 ~lpg~
Napisano 27 lipiec 2010 - 19:40
#6 ~TS~
Napisano 04 sierpień 2010 - 12:05
Użytkownik lpg dnia 27 lipiec 2010 - 19:40 napisał
Zakładałem gaz na Lechickiej za torami. Warsztat może nie wygląda na imponujący ale polecam. Od trzech lat jeżdżę bez problemów. Należy tylko pamiętać o regularnej wymianie filtra. Dodam, że gaz zakładałem do prawie nowego auta (20 tysiecy przebiegu) pug 206 z silnikiem 1.4.
Jeśli chodzi o ekonomikę jazdy to: jeden zbiornik obecnie kosztuje około 60 PLN. Na trasie przy spokojnej jeździe wystarcza na 320 km. W cyklu miejskim ten sam zbiornik to około 250 km.
Dodam, że nie czuję spadku mocy silnika.
#7 ~LPG~
Napisano 09 sierpień 2010 - 20:21
Koszalin ul.Morska 60
#8 ~Gość~
Napisano 14 luty 2011 - 13:19
#9 ~Kamil~
Napisano 14 luty 2011 - 13:53
Użytkownik LPG dnia 09 sierpień 2010 - 20:21 napisał
Koszalin ul.Morska 60
niech ponownie
Nigdy w zyciu tam nie przyjade i nikomu tego serwisu nie polecam!!!!!!!!Banda partaczy!!!!Kilka razy do nich ponownie wracalem bo ciagle cos bylo zle az wkoncu nie wiedzieli jak to naprawic i splawili mowiac ze to z winy mojej!!!
#10 ~Waldek~
Napisano 15 luty 2011 - 10:44
Użytkownik Kamil dnia 14 luty 2011 - 13:53 napisał
Nigdy w zyciu tam nie przyjade i nikomu tego serwisu nie polecam!!!!!!!!Banda partaczy!!!!Kilka razy do nich ponownie wracalem bo ciagle cos bylo zle az wkoncu nie wiedzieli jak to naprawic i splawili mowiac ze to z winy mojej!!!
Racja 100% Racja.Tez nie polecam tego zakadu przy zakladaniu gazu wydawalo mi sie ze nie maja o tym pojecia i pierwszy raz cos takiego wykonuja,zero profesjonalizmu.
#11 ~marek~
Napisano 20 luty 2011 - 17:40
Użytkownik Gość dnia 14 luty 2011 - 13:19 napisał
ja rowniez polecam warsztat na lechickiej 58a auto gaz kameleon.fachowa robota chlopaki robia piekna robote widac ze sie znaja na tym co robia.mila obsluga a ceny na poziomie .z czystym sumieniem moge polecic.
#12 ~BHP~
Napisano 20 luty 2011 - 20:05
#13 ~K.M.~
Napisano 21 luty 2011 - 23:40
Użytkownik Kamil dnia 14 luty 2011 - 13:53 napisał
Żałosne...ale muszę ostro zareagować...
Ciekawe na czyje zlecenie ten kłamliwy wpis powstał? Domyślam się, że pomysłodawcą jest ta sama osoba która podszywając się pod klientów umawia się na montaże telefonicznie po czym w ustalonym terminie nie przyjeżdża.
Towarzystwo coś nerwowe się zrobiło - może warto jakością usług, ceną i podejściem do klienta konkurować a nie dziecinnym obrabianiem dupy na forum...
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam bo być może jednak się mylę i jest druga opcja - jakiś pryszczaty małolat znudzony masturbacją próbuje błysnąć na forum i się dowartościować oczywiście anonimowo tak jak największe kocury. Mam dla Ciebie propozycje kolego - pies jak się nudzi to sobie jaja liże - spróbuj.
Trzecia możliwość jest taka, że może komuś zależy na skłóceniu miejscowych gazowników...proponuje trzepnięcie się w głowę 5kg młotkiem.
Tak czy siak drogi poszkodowany "Kamilu" czy jak tam masz na imię, jakoś sobie nie mogę przypomnieć sytuacji o której piszesz z tej prostej przyczyny, że NIGDY u mnie NICZEGO nie naprawiałeś, NIGDY więc Ciebie NIKT nie spławił. Jeżeli jednak masz jakiś problem ze swoim autem bądź głową to zapraszam od poniedziałku do piątku między 8.00 a 16.00 zgłoś się bezpośrednio do mnie, ewentualnie do jednego z "bandy partaczy"...
To samo tyczy się "Waldka" któremu coś tam się wydawało rzekomo przy zakładaniu gazu w moim zakładzie. Jeżeli podważasz kompetencje któregoś z moich pracowników to informuje, że mają stosowne aktualne certyfikaty oraz szkolenia.
Jeżeli jednak "Waldku" i "Kamilu" macie jakieś wątpliwości i uwagi to mała sugestia - w głównej siedzibie firmy Elpigaz w Gdańsku z pewnością będą zainteresowani Waszymi spostrzeżeniami. Dla ułatwienia podam nawet dane do składania skarg dla Was i wszystkich pozostałych niezadowolonych szanownych klientów:
ul. Szybowcowa 31A 80-298 Gdańsk tel. (58) 349 49 40
Myślę, że wystarczy. Każdy logicznie myślący sam wyciągnie wnioski z tych pseudo wpisów.
Ja serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych "zagazowaniem" swojego autka do siedziby firmy Neptun przy ulicy Morskiej 60 w Koszalinie oraz na naszą stronę www.neptun-elpigaz.pl szczególnie do zakładek:
"opinie klientów" oraz "montaż" i "ceny"
Kamil Magnowski
#14 ~Admin~
Napisano 03 marzec 2011 - 20:10
#15 ~Gość~
Napisano 03 marzec 2011 - 23:17
#16 ~Gość~
Napisano 04 marzec 2011 - 00:18
Użytkownik K.M. dnia 21 luty 2011 - 23:40 napisał
Ciekawe na czyje zlecenie ten kłamliwy wpis powstał? Domyślam się, że pomysłodawcą jest ta sama osoba która podszywając się pod klientów umawia się na montaże telefonicznie po czym w ustalonym terminie nie przyjeżdża.
Towarzystwo coś nerwowe się zrobiło - może warto jakością usług, ceną i podejściem do klienta konkurować a nie dziecinnym obrabianiem dupy na forum...
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam bo być może jednak się mylę i jest druga opcja - jakiś pryszczaty małolat znudzony masturbacją próbuje błysnąć na forum i się dowartościować oczywiście anonimowo tak jak największe kocury. Mam dla Ciebie propozycje kolego - pies jak się nudzi to sobie jaja liże - spróbuj.
Trzecia możliwość jest taka, że może komuś zależy na skłóceniu miejscowych gazowników...proponuje trzepnięcie się w głowę 5kg młotkiem.
Tak czy siak drogi poszkodowany "Kamilu" czy jak tam masz na imię, jakoś sobie nie mogę przypomnieć sytuacji o której piszesz z tej prostej przyczyny, że NIGDY u mnie NICZEGO nie naprawiałeś, NIGDY więc Ciebie NIKT nie spławił. Jeżeli jednak masz jakiś problem ze swoim autem bądź głową to zapraszam od poniedziałku do piątku między 8.00 a 16.00 zgłoś się bezpośrednio do mnie, ewentualnie do jednego z "bandy partaczy"...
To samo tyczy się "Waldka" któremu coś tam się wydawało rzekomo przy zakładaniu gazu w moim zakładzie. Jeżeli podważasz kompetencje któregoś z moich pracowników to informuje, że mają stosowne aktualne certyfikaty oraz szkolenia.
Jeżeli jednak "Waldku" i "Kamilu" macie jakieś wątpliwości i uwagi to mała sugestia - w głównej siedzibie firmy Elpigaz w Gdańsku z pewnością będą zainteresowani Waszymi spostrzeżeniami. Dla ułatwienia podam nawet dane do składania skarg dla Was i wszystkich pozostałych niezadowolonych szanownych klientów:
ul. Szybowcowa 31A 80-298 Gdańsk tel. (58) 349 49 40
Myślę, że wystarczy. Każdy logicznie myślący sam wyciągnie wnioski z tych pseudo wpisów.
Ja serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych "zagazowaniem" swojego autka do siedziby firmy Neptun przy ulicy Morskiej 60 w Koszalinie oraz na naszą stronę www.neptun-elpigaz.pl szczególnie do zakładek:
Kamil Magnowski
Długo pisałes ten gorzkie zale???Chyba z kilka dni co???
#17 ~Gość~
Napisano 04 marzec 2011 - 09:44
Kamil Magnowski
[/b]
[/quote]
Nie rob tu pseudo reklamy bo to forum do pisania a nie do zapraszania odwiedzenia naszego zakładu.Najbardziej urzekło mnie s"Serdecznie Zapraszam szczególnie do zakładek:
Bardziej nie da sie reklamowac???
#18 ~Paula~
Napisano 04 marzec 2011 - 16:31
<<Skoro ktoś tak napisał tak musiało być tylko nie rozumiem twojej frustracji i od razu obrażaniem ludzi w taki sposób ze "Jak nie maja co robić to niech se liza jajca jak pies" >>
Drogi Adminie, skoro ja piszę teraz że jesteś skończonym idiotą to tak musi być, bo według Ciebie ktoś tak napisał !
Gościu, każdy korzysta jak może by się zareklamować. Więc sorry, ale to raczej normalne.
Kolejny Gościu, a co ma do tego wszystkiego to, ile się pisze? I czy to są gorzkie żale? Hmm, moim zdaniem jest to po prostu wyjście z dość niekomfortowej sytuacji, w której Kamil z Elpigazu się znalazł. No bo jak inaczej nazwać to wszystko? Jakiś frajer, wymyśla sobie bajeczki, i teraz z bananem na ryju siedzi przed komputerem i patrzy jaką rozpętał burzę. Lecz się.
A wszyscy Ci co piszą, że źle zostali obsłużeni, niech pokażą ksero faktury bez danych, że dokonywali tam jakiejkolwiek usługi. Wtedy wpisy będą wiarygodne.
Pozdrawiam.
#19 ~Gość~
Napisano 04 marzec 2011 - 21:19
Użytkownik Paula dnia 04 marzec 2011 - 16:31 napisał
<<Skoro ktoś tak napisał tak musiało być tylko nie rozumiem twojej frustracji i od razu obrażaniem ludzi w taki sposób ze "Jak nie maja co robić to niech se liza jajca jak pies" >>
Drogi Adminie, skoro ja piszę teraz że jesteś skończonym idiotą to tak musi być, bo według Ciebie ktoś tak napisał !
Gościu, każdy korzysta jak może by się zareklamować. Więc sorry, ale to raczej normalne.
Kolejny Gościu, a co ma do tego wszystkiego to, ile się pisze? I czy to są gorzkie żale? Hmm, moim zdaniem jest to po prostu wyjście z dość niekomfortowej sytuacji, w której Kamil z Elpigazu się znalazł. No bo jak inaczej nazwać to wszystko? Jakiś frajer, wymyśla sobie bajeczki, i teraz z bananem na ryju siedzi przed komputerem i patrzy jaką rozpętał burzę. Lecz się.
A wszyscy Ci co piszą, że źle zostali obsłużeni, niech pokażą ksero faktury bez danych, że dokonywali tam jakiejkolwiek usługi. Wtedy wpisy będą wiarygodne.
Pozdrawiam.
Paula a ten Kamil Cie dyma ze tak go bronisz???Czy po prostu tobie płaci zebys go broniła na internecie???Pomysl logicznie pustaku prze chwile,skoro ludzie pisza takie rzeczy to cos w tym musi byc tak???,bez powodu by nie wypisywali takich komentarzy...A jak masz problemy z mysleniem to niech tobie ten Kamil zamontuje zamiast instalacji Mozg,czasami sie tobie przyda zanim znowu cos napiszesz.....
#20 ~K.M.~
Napisano 05 marzec 2011 - 19:40
Podszywanie się pod czyjąś tożsamość też będzie karane...
Karane będą fałszywe oskarżenia wobec innych użytkowników internetu, pogróżki, podszywanie się pod kogoś w internecie ...
Ciekawe czy będziesz dalej taki mądry cwany anonimowy szczekaczu jak Twoje IP namierzy policja i okaże się, że połowa wpisów jest Twojego autorstwa lub powstała na Twoje zlecenie.
Podszywając się pod moich klientów wypisujesz wyssane z palca bzdury oraz bezpodstawnie oczerniasz nasz wizerunek i myślisz, że znalazłeś sposób na antyreklamę naszego zakładu.
Jeżeli prowadzisz konkurencyjny zakład to z wielką ochotą wszem i wobec zrobię Tobie darmową reklamę i poinformuję nie tylko na tym forum jakie masz metody pozyskiwania klientów.
Mam nadzieję, że po raz ostatni zmuszony jestem reagować na Twoje zaczepki - "kończ waść wstydu oszczędź" - do zobaczenia niebawem.
Kamil Magnowski
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia