Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

29 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~PIESIUNIO~

~PIESIUNIO~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 19:06

Może były za wysokie marże? Dlaczego sklep nie miał systemu napadowego?Może sprzedawca byłby bezpieczniejszy jakby miał system ochrony.

#2 ~zal mi broni !~

~zal mi broni !~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 19:10

I co teraz zrobi bronia ?

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 19:16

Broni co broni broni...nie znam

#4 ~jea~

~jea~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 19:27

i co z tego ze jest napadówka ???jak ochrona przyjezdza po dlugim czasie , gdyby to byl prawdziwy napad kasjerka stracilaby zycie za nim by przyjechali. A poza tym porazka jest to ze w sklepie monopolowym nie ma okienka w drzwiach!!!!!wszyscy wchodzą do sklepu nawet do 2 w nocy , gdzie właściciele sklepu???nie mysla??? nie zalezy im nie nie dbaja o bezpieczeństwo pracowników!!!!

#5 Kamilfree

Kamilfree

Znajomy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 26 postów

Napisano 03 luty 2012 - 20:45

kolego przy napadówce patrol podjeżdza w niecałe 3 minuty,więc wystarczy by przycisnęła guziczek to wszystko. nie pisz głupot jeśli nie miałeś styczności z wywoływaniem patrolu ochrony.pozdrawiam

Użytkownik Kamilfree edytował ten post 03 luty 2012 - 20:46

#6 ~Darek~

~Darek~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:01

Potwierdzam. Po naciśnięciu guzika w napadówcę, ochrona przyjeżdża w 2-3 minuty. Często wysyłany jest najbliższy patrol, oraz dodatkowe wsparcie. Niegdyś sam miałem napad i po chwili zjawiło się 6 rosłych ochroniarzy, a po 15 minutach znaleźli na osiedlu pana z nożem :)

#7 ~napad~

~napad~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:11

Ja tez mialem napad tzn. sam napadlem zula i mu wino odebralem . On zlapal sie za guzik i nic . Potem zrobil w portki ze strachu a mi zbilo sie to wino podczas ucieczki na dworzec . Bronia byla zla na mnie bo ja bardzo suszylo .

#8 ~gulf~

~gulf~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:13

Wyświetl postUżytkownik Kamilfree dnia 03 luty 2012 - 20:45 napisał

kolego przy napadówce patrol podjeżdza w niecałe 3 minuty,więc wystarczy by przycisnęła guziczek to wszystko. nie pisz głupot jeśli nie miałeś styczności z wywoływaniem patrolu ochrony.pozdrawiam
Taa te dziadki przyjeżdżają w 2 min dobre

#9 ~security~

~security~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:21

Te dziadki z powiekszona prostata ?

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:28

szabel to same emeryci i trepi

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:33

Za te zdradzanie szczegółów to koleś powinien beknąć, może jeszcze napisz o której zmiana warty

#12 ~napadzik~

~napadzik~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:38

Bandyta włamał się w nocy do domu biznesmena i dobiera się do sejfu.
Nagle zauważa, że obserwuje go żona bogacza.
- No to jak robimy? - pyta kobieta - albo krzyczę wniebogłosy i budzę męża, albo dzielimy się po połowie.

#13 ~szablowy~

~szablowy~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:40

Jakie tabletki najlepsze na prostate ?

#14 ~znowu napad~

~znowu napad~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 21:48

Spotykają się dwaj koledzy:
- Wczoraj mnie napadł bandzior.
- I co mówił?
- Pieniądze albo śmierć!
- I co zrobiłeś?
- No stałem i śmierdziałem.

#15 siwix

siwix

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 267 postów

Napisano 04 luty 2012 - 00:00

pewnie nawet z kojotem po bat chłop chodzili i na piskaczach jeździł ostatni sprawiedliwy, ale poza tym to chyba nic!
Pozdrawiam siwix

#16 ~Felek~

~Felek~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 01:37

Napad z bronią na sklep monopolowy w Świdwinie

Mówiłem Broni żeby się w to nie mieszała.

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 01:50

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 03 luty 2012 - 21:28 napisał

szabel to same emeryci i trepi
...zamiast wypisywać pierdoły na forum wziąłbyś się trochę za naukę, nieuku.
Powinno być:
"Szabel to sami emeryci i trepy"
No ale to świadczy o tym, kto ma najwięcej do powiedzenia na tym forum... :lol: :lol: :lol:

#18 ~poprawna mowa~

~poprawna mowa~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 09:22

To jest pisownia z za Buga . Tak mnie nauczyli moi przodkowie . Ty sie wstydzisz skad pochodzisz?

#19 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 12:51

Wyświetl postUżytkownik Kamilfree dnia 03 luty 2012 - 20:45 napisał

Ty kolego w du*** byles gowno widziales... piszesz ze patrol przyjezdza w nieciale 3 minuty tak ? chyba w niecale 30minut !!! tak bylo przy tym napadzie. Prosze cie nie udzielaj sie jak nie wiesz jak jest ok? dobrze zrobisz dla tego forum.

Wyświetl postUżytkownik Darek dnia 03 luty 2012 - 21:01 napisał

Potwierdzam. Po naciśnięciu guzika w napadówcę, ochrona przyjeżdża w 2-3 minuty. Często wysyłany jest najbliższy patrol, oraz dodatkowe wsparcie. Niegdyś sam miałem napad i po chwili zjawiło się 6 rosłych ochroniarzy, a po 15 minutach znaleźli na osiedlu pana z nożem :)
a tutaj nastepny ... jest wysylany najblizszy patrol tak ? HA HA HA!!! i do tego 6 ROSLYCH ochroniarzy ... dobry jestes. Patrol jest tylko jeden jak cos < o tej godzinie co byl napad > 2 ochroniarzy siedzi w cieplym przed komputerami i przed telewizorem a maksymalnie 3 ochroniarzy jest na wezwanie ... i ochrona nie jest do poszukiwan tylko doochrony jak sama nazwa wskazuje... jakis twoj kumpel slabe bajki ci wkreca o tej ochronie a ty piszesz je innym. Porazka

A tak wogole to tego sklepu nie ochrania szabel tylko wachta. oj ludzie ludzie wezcie sie za cos innego a nie piszecie porzadnym ludziom takie glupoty. NAARAAA

#20 ~TAK JEST~

~TAK JEST~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 13:13

Gość dobrze gada, POLAĆ MU !!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych