Z mojego doświadczenia i obserwacji wynika jednoznacznie to ze takie nawiewniki ścienne sa najlepsze http://www.zhouse.pl...1&category_id=9
Ja wybierajac odpowieni nawiewnik do domu szukałem takiego ,który bedzie równiez odpowiedni dla mojego dziecka alergika.A z tym jak wiadomo najbardziej trzeba uwazac i szukac dla siebie tego najlepszego "sprzętu".Dlatego wiem co polecam.
Nawiewniki w domu :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~artur~
, lip 21 2011 09:11
7 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~artur~
Napisano 21 lipiec 2011 - 09:11
#2 ~karina~
Napisano 07 styczeń 2012 - 20:49
polecam ciśnieniowe nawiewniki okienne które można zobaczyć na www.nawiew.eu
#3 ~Ewa~
Napisano 19 styczeń 2012 - 12:09
Czy nawiewniki nie powodują przeciągu przy silnym wietrze i wyziebienia pomieszczeń przy dużym mrozie.Wiem ,że one się przymykają w takich warunkach ,ale nie całkiem.Teoretycznie powinno być wszystko w porzadku ,ale czy w praktyce tak jest?
#4 ~andzej~
Napisano 19 styczeń 2012 - 15:25
od dwóch lat mam nawiewniki z membranami w środku które zamykaja sie samocznynnie powodując ograniczenie wpływania zimnego powietrza do mieszkania. Moje nawienwiki mają dodatkowo możliwość ręcznego zamymykania co powoduje zmnienjszenie otworu nawiewnika.
Faktycznie na stronie www.nawiew.eu możemy się wiele dowiedzieć i zobaczyć.
Faktycznie na stronie www.nawiew.eu możemy się wiele dowiedzieć i zobaczyć.
#5 ~Artur~
Napisano 19 styczeń 2012 - 23:22
Użytkownik Ewa dnia 19 styczeń 2012 - 12:09 napisał
Czy nawiewniki nie powodują przeciągu przy silnym wietrze i wyziebienia pomieszczeń przy dużym mrozie.Wiem ,że one się przymykają w takich warunkach ,ale nie całkiem.Teoretycznie powinno być wszystko w porzadku ,ale czy w praktyce tak jest?
#6 ~Ewa~
Napisano 20 styczeń 2012 - 09:58
Użytkownik Artur dnia 19 styczeń 2012 - 23:22 napisał
Nawiewniki nie powodują przeciągu, jeśli czujemy dyskonfort możemy je przymknąć lub zamknąć, jeśli chce Pani więcej informacji proszę o kontakt wpisując w przeglądarke "nawiewniki Białogard".
#7 ~Artur~
Napisano 20 styczeń 2012 - 13:12
Użytkownik Ewa dnia 20 styczeń 2012 - 09:58 napisał
Napewno przeczytam , ale z tego co do tej pory przeczytałam to nawiewników nie można całkiem zamknać.Chciała bym aby napisał mi ktoś kto ma je zamontowane chodzi mi o praktykę, a nie teorie , które często się nie pokrywają. Wiadomo jak to z reklamą.
Mój numer telefonu 504 294 059, mam zamontowane u siebie. Pozdrawiam.
#8 ~Przemysław elektryk i WSi~
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia