Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Okna w naszym domu. Jakie wybrać? :: zobacz komentowany artykuł

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Otto von Gumofiltz

Otto von Gumofiltz

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 375 postów

Napisano 23 lipiec 2009 - 09:12

Kupując odkurzacz za 350 PLN grzebiemy w necie, pytamy znajomych, przechodzimy intensywny kurs akustyki dla samouków, testujemy wszystkie egzemplarze dostępne w sklepie, a na koniec otwieramy przyniesiony nam z magazynu fabrycznie zaklejony karton by sprawdzić czy są wszystkie szczotki. Kupując mieszkanie za 350 000 PLN kierujemy się obrazkiem od dewelopera i odległością od centrum zmierzoną w Google Earth. Takie już te ludzie dziwne są...

#2 ~mack74~

~mack74~
  • Goście

Napisano 23 lipiec 2009 - 09:21

Hurra!!! Wreszcie artykuł mówiący dokładnie o co chodzi w oknach. Okna to nie tylko komory i magiczna szyba U=1,1. Wszystko co w artykule to szczera prawda !! Ale jest jeszcze producent, gwarancja, obsługa po sprzedażowa! Ludzie wydając full kasy na mieszkania , oszczędzają tam gdzie nie trzeba. Okna , dach, drzwi to jedne z najważniejszych elementów domu i oszczędzanie tutaj , to kompletna paranoja.

#3 ~bramex~

~bramex~
  • Goście

Napisano 23 lipiec 2009 - 12:18

Po oknach potrzeba bram i ogrodzeń.Profesjonalna obsługa tylko BRAMEX.
bramex-slupsk.eu

#4 ~Jerzy~

~Jerzy~
  • Goście

Napisano 19 maj 2011 - 12:31

Drewniane okna, a później drzwi CAL, brama HORMANN (do końca roku mają fajną promocję dla bram w 4 rozmiarach) i drzwi wewnętrzne. Polecam TOM-SAN

#5 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 27 maj 2011 - 10:04

ja polecam okna drewniano-aluminiowe
Dołączona grafika

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 31 maj 2011 - 15:04

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 27 maj 2011 - 10:04 napisał

ja polecam okna drewniano-aluminiowe
Dołączona grafika
A ja polecam okna PCV , bardzo trwałe i bez przepłacania!

#7 ~Jarek~

~Jarek~
  • Goście

Napisano 31 maj 2011 - 20:51

Niemam nic przeciwko oknom PCV o ile pochodzą od porządnego producenta Uważam też ,że są zdecydowanie lepsze niż tanie okna drewniane .Natomiast okna drewniano-aluminiowe to klasa sama w sobie oczywiście cenowo też Są skierowane dla jajbardziej wymagająceko Klienta skłonnego za to zapłacić .

#8 ~fela~

~fela~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2011 - 20:33

Wyświetl postUżytkownik Jerzy dnia 19 maj 2011 - 12:31 napisał

Drewniane okna, a później drzwi CAL, brama HORMANN (do końca roku mają fajną promocję dla bram w 4 rozmiarach) i drzwi wewnętrzne. Polecam TOM-SAN
Tylko obslugi fajnej nie maja.

#9 ~kazik~

~kazik~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2012 - 11:42

Wyświetl postUżytkownik fela dnia 17 listopad 2011 - 20:33 napisał

Tylko obslugi fajnej nie maja.
A ja polecam okna firmy Redan, profil rehau -zapłąciłem za jakość i jestem zadowolony.

#10 ~okno~

~okno~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2012 - 13:39

Co wy tu bezplatne reklamy piszecie ??????????????????????

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 styczeń 2012 - 10:13

Wyświetl postUżytkownik okno dnia 15 styczeń 2012 - 13:39 napisał

Co wy tu bezplatne reklamy piszecie ??????????????????????
Handel nie idzie to się reklamują.

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 18 styczeń 2012 - 20:47

A co sądzicie o oknach firmy TurPlast Czaplinek ?

#13 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 21 styczeń 2012 - 17:46

slyszalem ze jest taka mala frma puf co produkuje najgorsze okna,montaz tez do dupy

#14 ~Moniaa~

~Moniaa~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 10:54

Zgadzam się, że okna to jeden z najważniejszych elementów domu. Wedeług mnie warto korzystać z usług sprawdzonych producentów. Dla mnie taką firmą jest Stolmar Sp. z o.o. Uwazam, że jest to jedna z najlepszych firm w branży stolarki okiennej. Sprawdzona, dlatego polecam!

#15 ~zalejos~

~zalejos~
  • Goście

Napisano 19 marzec 2012 - 22:52

przede wszystkim na to ile ma komór i czy ma ciepłą ramkę tworzywową, to bardzo ważne, żeby była dobra izolacja, mnie osoviście podobają się avantgarde 7000

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 kwiecień 2012 - 18:40

Faktycznie ogłasza się ten co nie ma pracy. Jedna z firm ogłaszających się tu robiłą mi ogrodzenie. To co zamontowali to woła o pomstę do nieba. Facet jest nie poważny i bezczelny.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych