Okna w naszym domu. Jakie wybrać? :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
Otto von Gumofiltz
, lip 23 2009 09:12
15 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 lipiec 2009 - 09:12
Kupując odkurzacz za 350 PLN grzebiemy w necie, pytamy znajomych, przechodzimy intensywny kurs akustyki dla samouków, testujemy wszystkie egzemplarze dostępne w sklepie, a na koniec otwieramy przyniesiony nam z magazynu fabrycznie zaklejony karton by sprawdzić czy są wszystkie szczotki. Kupując mieszkanie za 350 000 PLN kierujemy się obrazkiem od dewelopera i odległością od centrum zmierzoną w Google Earth. Takie już te ludzie dziwne są...
#2 ~mack74~
Napisano 23 lipiec 2009 - 09:21
Hurra!!! Wreszcie artykuł mówiący dokładnie o co chodzi w oknach. Okna to nie tylko komory i magiczna szyba U=1,1. Wszystko co w artykule to szczera prawda !! Ale jest jeszcze producent, gwarancja, obsługa po sprzedażowa! Ludzie wydając full kasy na mieszkania , oszczędzają tam gdzie nie trzeba. Okna , dach, drzwi to jedne z najważniejszych elementów domu i oszczędzanie tutaj , to kompletna paranoja.
#3 ~bramex~
Napisano 23 lipiec 2009 - 12:18
Po oknach potrzeba bram i ogrodzeń.Profesjonalna obsługa tylko BRAMEX.
bramex-slupsk.eu
bramex-slupsk.eu
#4 ~Jerzy~
Napisano 19 maj 2011 - 12:31
Drewniane okna, a później drzwi CAL, brama HORMANN (do końca roku mają fajną promocję dla bram w 4 rozmiarach) i drzwi wewnętrzne. Polecam TOM-SAN
#5 ~gosc~
#6 ~Gość~
#7 ~Jarek~
Napisano 31 maj 2011 - 20:51
Niemam nic przeciwko oknom PCV o ile pochodzą od porządnego producenta Uważam też ,że są zdecydowanie lepsze niż tanie okna drewniane .Natomiast okna drewniano-aluminiowe to klasa sama w sobie oczywiście cenowo też Są skierowane dla jajbardziej wymagająceko Klienta skłonnego za to zapłacić .
#8 ~fela~
#9 ~kazik~
#10 ~okno~
Napisano 15 styczeń 2012 - 13:39
Co wy tu bezplatne reklamy piszecie ??????????????????????
#11 ~Gość~
#12 ~Gość~
Napisano 18 styczeń 2012 - 20:47
A co sądzicie o oknach firmy TurPlast Czaplinek ?
#13 ~gosc~
Napisano 21 styczeń 2012 - 17:46
slyszalem ze jest taka mala frma puf co produkuje najgorsze okna,montaz tez do dupy
#14 ~Moniaa~
Napisano 31 styczeń 2012 - 10:54
Zgadzam się, że okna to jeden z najważniejszych elementów domu. Wedeług mnie warto korzystać z usług sprawdzonych producentów. Dla mnie taką firmą jest Stolmar Sp. z o.o. Uwazam, że jest to jedna z najlepszych firm w branży stolarki okiennej. Sprawdzona, dlatego polecam!
#15 ~zalejos~
Napisano 19 marzec 2012 - 22:52
przede wszystkim na to ile ma komór i czy ma ciepłą ramkę tworzywową, to bardzo ważne, żeby była dobra izolacja, mnie osoviście podobają się avantgarde 7000
#16 ~Gość~
Napisano 09 kwiecień 2012 - 18:40
Faktycznie ogłasza się ten co nie ma pracy. Jedna z firm ogłaszających się tu robiłą mi ogrodzenie. To co zamontowali to woła o pomstę do nieba. Facet jest nie poważny i bezczelny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia