polerowanie lakieru Koszalin
#1 ~Gość~
Napisano 08 styczeń 2012 - 13:43
#2 ~brzydki~
Napisano 12 styczeń 2012 - 01:17
a niby poco ściemniać?
oddałem niedawno swój pawie nowy z salonu pojazd (2 tygodnie ma) w ręcę Koszalińskiego detailera i szczena mi opadła.
Po pierwsze nie wiedziałem że polerowanie to także filozofia. Do tej pory wydawało mi się że trwa to 2 do 3 godzinki i lakier nówka. Okazuje się że profi polerka to nawet 3 dni!!!!
Moja skodzianka co prawda nie była polerowana tylko zabezpieczana przed solą (bo może jednak zima przyjdzie) ale tego co się dowiedziałem o dbaniu o auto to mimo iż z motoryzacji żyję długo nie zapomnę.
Okazuje się że świat idzie szybciej do przodu niż myślałem hihihi
Tak naprawdę można poprawić fabrycznie nowy lakier nawet w pachnącym fabryką aucie co mi się w głowie nadal nie mieści. Na szczęście gdy widzę swój pojazd z okna to kupuję to!
i polecam :-P
www.baccara-garage.pl
#3 ~Gość~
Napisano 13 styczeń 2012 - 11:47
#4 ~Schizofrenik~
Napisano 01 luty 2012 - 14:35
Pozwoliłem wybrać sobie kilka rodzynków:
- "to az nieprawdopodobne. moje auto z żółtawego znowu stało sie białe"
- "po nowym roku maja sie podobno przeniesc . chyba sie rozwijaja :-) czego zycze kazdemu przedsiebiorcy w Koszalinie"
- "to bedzie kosztowac. zdajesz sobie sprawe ze na dobre zrobienie auta w 2 dni potrzebne jest np samych specjalistycznych pędzelków ok 20 , po 4,5 zeta kazdy :-) poczytaj w necie"
- "człowiek czeka na efekt typu " umyte auto i sie blyszczy" a to jest k..a odjazd"
- "zmienili siedzibe. przeniesli sie do wiekszego i lepszego miejsca. przyznaje ze robi wrazenie. wczesniej miałem troche obawy ze względu na bezpieczenstwo mojego auta ale widziałem tam teraz monitoring, firme ochroniarska wiec obawy minęły. robia mi własnie czyszczenie silnika , napisze wam o swoich wrazeniach. ale mysle ze baccara garage mnie nie zawiedzie"
- "bez ściemy?? hahahaha!
a niby poco ściemniać?
oddałem niedawno swój pawie nowy z salonu pojazd (2 tygodnie ma) w ręcę Koszalińskiego detailera i szczena mi opadła.
Po pierwsze nie wiedziałem że polerowanie to także filozofia. Do tej pory wydawało mi się że trwa to 2 do 3 godzinki i lakier nówka. Okazuje się że profi polerka to nawet 3 dni!!!!
Moja skodzianka co prawda nie była polerowana tylko zabezpieczana przed solą (bo może jednak zima przyjdzie) ale tego co się dowiedziałem o dbaniu o auto to mimo iż z motoryzacji żyję długo nie zapomnę.
Okazuje się że świat idzie szybciej do przodu niż myślałem hihihi"
#5 ~Gość~
Napisano 01 luty 2012 - 20:13
Użytkownik Schizofrenik dnia 01 luty 2012 - 14:35 napisał
Pozwoliłem wybrać sobie kilka rodzynków:
- "to az nieprawdopodobne. moje auto z żółtawego znowu stało sie białe"
- "po nowym roku maja sie podobno przeniesc . chyba sie rozwijaja :-) czego zycze kazdemu przedsiebiorcy w Koszalinie"
- "to bedzie kosztowac. zdajesz sobie sprawe ze na dobre zrobienie auta w 2 dni potrzebne jest np samych specjalistycznych pędzelków ok 20 , po 4,5 zeta kazdy :-) poczytaj w necie"
- "człowiek czeka na efekt typu " umyte auto i sie blyszczy" a to jest k..a odjazd"
- "zmienili siedzibe. przeniesli sie do wiekszego i lepszego miejsca. przyznaje ze robi wrazenie. wczesniej miałem troche obawy ze względu na bezpieczenstwo mojego auta ale widziałem tam teraz monitoring, firme ochroniarska wiec obawy minęły. robia mi własnie czyszczenie silnika , napisze wam o swoich wrazeniach. ale mysle ze baccara garage mnie nie zawiedzie"
- "bez ściemy?? hahahaha!
a niby poco ściemniać?
Okazuje się że świat idzie szybciej do przodu niż myślałem hihihi"
detailing kosztuje i zawsze bedzie. wiedza to wszyscy którzy siedza w branzy i korzystali z tego typu usług. i tyle. oczywsitym jest ze nikt kto jezdzi autem z a 3000 zł czy za 8000 nie wyda np 800 zł za pełny i kompleksowy autodetailing. oczywiscie są wyjatki , ludzie którzy kochaja swoje auta :-)
poza tym kazdy wpis w tym temacie po prostu pozycjomuje komus strone , nie zauwazyles tego?
ja korzystalem raz z usług detailingu. nie w Koszalinei i była to , ze tak zacytuje " k...a rewelacja" a ty poprostu nie wiesz o czym piszesz. jezeli wiec jest firma w Koszalinie która to robi to chwała jej za to, jak kazdej innej która cos robi. a jezeli ma strone www.baccara-garage.pl to chyba nie ich wina :-)
#6 ~Schizofrenik~
Napisano 01 luty 2012 - 22:06
Perła
"ja robilem auto za pięc paczek, warte kazdej złotówki. jak Ci wyczyszcza silnik to zdziwisz się że tak może wygladac, zresztą właściciel jest chyba fascynatem aut, bo podchodzi do każdego jak do kobiety :-) najbardziej bylem zdziwiony tym ze auto odzyskało kolor. to było najdziwniejsze. jakby ktos wytrawił lakier. poprostu odjazd.
na www.baccara-garage.pl masz cennik, ale zawsze radze zadzownic i pogadac z właścicielem firmy, potrafi zaskoczyc indywidualnym upustem."
Te dwa posty niżej to przykład imbecylizmu kolego Baccara.
Nie mogłeś zaczekać z dodaniem postu nr 2, dnia lub nawet kilku godzin?
Nie pisząc juz o zaczekaniu aż ktoś inny napisze z przeciętnym IQ napisze post nr 2 i/lub nr3.
Post nr 1
Napisano 03 lipiec 2011 - 19:20 #1
Witam, czy ktoś się orientuje z okolic Koszalina, czy jest jakaś firma, która zajmuje się kompleksowym myciem aut i przygotowywaniem np do sprzedaży na giełdzie. Czyli mycie auta, czyszczenie (pranie)tapicerki, komory silnika itp. Chodzi mi zasadniczo o firmę z dojazdem do klienta, bo nie mam możliwości się teraz poruszać. Jeśli ktoś ma jakiś namiar proszę o informację.
Post nr 2
Napisano 03 lipiec 2011 - 19:39 #2
hahaha wiesz co to jest marketing szemrany bystrzacho. najpierw pojawia sie artykul sponsorowany myjni , jakosc uslug pomijam, potem dluga dyskusja tego samego IP ze soba :-) a teraz to. zaraz pewnie sie pokaze odpowiedz ze wlasnie powstala myjnia parowa w Koszalinie i zrobi ci wszystko swietnie w domu i bez sciekow. ale to kwestia gustu. powiem Ci kto robi to czego szukasz: baccara-garage , www.baccara-garage.pl w Koszalinie, jak Ci zrobia auto to Ci sie nasieniowody napręża a znajomi będą pytać gdzie malowałeś auto , twoja myjn aprowa tego nie potrafi. wiesz dlaczego? bo w godzine nie zrobisz tego z autem co oni w 3 dni. to niewykonalne, chcesz sie reklamowac to sie reklamuj, ale nie rób ludzi głupków.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
#7 ~Gość~
Napisano 02 luty 2012 - 17:26
http://www.facebook.com/BaccaraAutoSPA i naprawde drogi przedmówco jest mi obojetne do jakiego marketingu mnie zaliczysz.
#8 ~Gość~
Napisano 02 luty 2012 - 18:14

Uploaded with ImageShack.us
i po :

przed ;

i po :-)

widac róznice ? wjedz sobie na ich strone i poprzegladaj ...
#9 ~Gość~
Napisano 07 luty 2012 - 14:35
Czas na pierwszą zimową promocję...
Odświeżanie lakieru cleanerem za 50% ceny
W cenie także zabezpieczenie auta woskiem z palety firmy Chemical Guys.
Oferta ważna tylko dziś i tylko do godziny 20:00.
Na zdecydowanych czekamy pod nr tel 797 253 916
Twój świecący pojazd będzie Ci wdzięczny :-)
#10 ~Arek~
Napisano 07 luty 2012 - 17:17
W Październiku zeszłego roku oddałem swoje auto Audi A3 Panu Arturowi z firmy Baccara Garage w celu przeprowadzenia tzw renowacji lakieru. Po 2 dniach odebrałem samochód, ktory faktycznie wygłądał tak jak na zdjęciach, DO CZASU AŻ WYJECHAŁEM NIM NA SŁOŃCE!! Na lakierze zostały miliony rysy ktore pogorszyły wygląd samochodu z przed polerowania, lakier w trzech miejscach został przepalony(opinia lakiernika). Lakiernik ocenił prace firmy Baccara jako amatorszczyzna. Radze przed odbiorem samochodu poprosic o obejrzenie samochodu pod innym swiatłem w przypadku braku słońca.
Generalnie nie polecam!!
#11 ~Gość~
Napisano 07 luty 2012 - 18:57
ze tak zacytuje 'Bo pokrzywdzona najpierw skierowała doniesienie do prokuratury. Ta, mimo że umorzyła śledztwo, poinformowała mieszkankę gminy Postomino, że może dochodzić swych praw z oskarżenia prywatnego. Ustaliła też, kto krył się za numerami IP (numer identyfikujący użytkownika komputera) – była to Agnieszka S. ze Sławna.
To otworzyło fryzjerce furtkę, by wnieść pozew przeciwko Agnieszce S. Pokrzywdzona chciała jak najszybciej rozstrzygnąć sprawę, bo w niewielkiej miejscowości temat szkalujących wpisów rozniósł się bardzo szybko. Każdy wiedział o kogo chodzi, zaraz pojawiły się plotki i dziwne pytania ze strony klientów. Sławieński sąd potwierdził, że za wpisami kryje się Agnieszka S. Wymierzył jej 2.000 zł grzywny, ale na tym nie koniec. Skazana musi podać wyrok do publicznej wiadomości.
"
tak sie składa ze baccara garage nigdy nie robiła Audi w modelu A3 . nastepnym chetnym szkalowac kogos radze sie zastanowic ;-) dlaczego?
bo" Konsekwencje wyroku skazującego, m.in. za pomówienia na forum internetowym, mają praktyczne znaczenie. Osoba skazana za pomówienie trafia do rejestru skazanych. – Taka osoba może mieć duże problemy ze znalezieniem pracy – mówi sędzia Sławomir Przykucki, rzecznik Sądu Okręgowego w Koszalinie. – Zaświadczenie o niekaralności jest wymagane m.in. od nauczycieli, taksówkarzy. Skazany zostaje na kilka lat wyłączony z możliwości korzystania z praw w taki sam sposób, jak inni. Kolejna istotna sprawa, ważna dla aktywnych politycznie – takie orzeczenie i wpis do rejestru uniemożliwia im kandydowanie w wyborach np. samorządowych na radnego." a tak sie zapewne ta sprawa skonczy. moze zreszta sama firma sie w tym temacie wypowie .
#12 ~Fani~
Napisano 07 luty 2012 - 22:45
My też nigdy nie widzieliśmy Audi w Bananarama Garage, skąd właściciel takiego samochodu miał by szmalec na taką przyjemnosc. A tak w ogóle jeden niezadowolony sposród dziesiątek zadowolonych po pachy i nozdża urzytkownikow tego forum sie nie liczy (najlepiej nie czytać tego krytycznego posta, bo tak napradwe to go tam nie ma ale komisja śledcza bedzie).
My sami oddaliśmy w recę detailera z Bananaramy naszego Mercedesa 540K Special Roadster z 1937 r. nie chwaląc sie jeden z trzech na świecie, za ktory zapłaciliśmy tu Uwaga 8,25 miliona dolarow amerykanskich. Efekt był taki, możecie wieżyć lub nie ale nie do uwieżenia, a tym bardziej do opisania!!!
Głowa do góry, o Ty nasz wielki polerniku. Jeden niezadowolony wiosny nie czyni.
Winnego znajdziemy po adresie IP i obetniemy mu paznokcie!!!
pogrążeni w smutku
Fani z Naszej Klasy
#13 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 08:20
lakieru Koszalin” , anonimowa osoba nie podająca swoich danych i liczaca na bezkarnośc podała
informacje jakoby moja firma wykonywała usługe na danym modelu samochodu i wykonała tę
usługę niedbale , co skłoniło ową anonimową osobe do wydania osądu iz „nie poleca „ mojej firmy.
W poscie o nr 10 z godz. 17.17 jego autor/ka pisze iz wykonano usługe na samochodzie marki
Audi model A3 i wykonano usługe nierzetelnie. Przestepstwo polega na tym iz w całej historii
działania firmy a nie jest to okres zbyt długi, nie pracowalismy na samochodzie Audi , model A3 co
oczywiscie moge wykazac odpowiednimi dokumentami np. fiskalnymi. Rejestrujemy obsługe
wszystkich klientów , taki obowiązek nakładają na nas przepisy fiskalne. Nie ma więc mozliwosci
bysmy swiadczyli usługi klientowi z takim modelem samochodu.
Wpis ten został napisany celowo, tak by szkalowac firme i osoba pisząca go musiała
wiedziec ze pisze nieprawde. Celem takiego nieprawdziwego wpisu jest tylko i wyłącznie
bezpodstawne zarzucenie i przypisanie mojej firmie negatywnych cech i nieprofesjonalnego
postępowania, które są sprzeczne z zasadami etyki zawodowej. Wpis ten stwarza wrazenie jakby
moja firma naciągała klienta , wykonujac swoja usługę nieprofesjonalnie, bez wymaganej wiedzy i
doswiadczenia. .Wpis ten, celowo negatywny i niezgodny z prawdą doprowadza do braku zaufania
ze strony potencjalnych klientów , poniżenia mnie w opinii publicznej i naraża mnie na utrate
zaufania potrzebnego dla wykonywanej przeze mnie działalnosci gospodarczej, co wyczerpuje
znamiona przestepstwa z art 212 , par. 2 KK." zgadnij do jakiej prokuratury to dzisiaj trafi ? na zwyciestwa 107 ? bez obawy. znajdzie sie autor owego wpisu i z przyjemnoscia po procesie przeczytamy dane tej osoby . skad znam tresc pozwu? bo pomoglem go stworzyc. nie lubie trolli , szmaciarzy którzy nie radza sobie z konkurencja . wiec badz cierpliwy. wszelkie uszczypliowsci sie skoncza. pozdrawiam.
#14 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 08:29
"Kilkunastu internautów, którzy obrażali polskich żołnierzy w Afganistanie, może usłyszeć zarzuty o podżeganie i pochwałę zbrodni, za co grożą trzy lata więzienia - zdecydowała prokuratura w Białogardzie, a informuje o tym "Gazeta Wyborcza".
Śledztwo wszczęto po zawiadomieniach, które składał w prokuraturze sierżant Jacek Żebryk z 1. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Świdwinie, weteran kilku misji za granicą. Znalazł on wpisy, które jego zdaniem godziły w dobre imię polskiego żołnierza. Internauci komentowali informacje o śmierci polskich żołnierzy, nazywali ich "bandytami" i "najemnikami", chwalili talibów za zabicie Polaków w Afganistanie.
Kilkanaście z tych zawiadomień wyczerpuje znamiona przestępstwa."
Więcej w "Gazecie Wyborczej"." za interia.pl
#15 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 09:01
Chciałem oddać w Wasze ręce swój statek kosmiczny ale teraz to sie zastanawiam?!
Ale zapytam, ile by mnie kosztowało odkurzenie takiej maszyny http://www.startrek....Details&skid=13
#16 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 09:11
#17 ~Gość~
#18 ~gin_z_tonikiem~
Napisano 08 luty 2012 - 09:17
#19 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 09:39
#20 ~wtorek~
Napisano 09 luty 2012 - 22:29
tak się składa że nie jest to prawda.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych