Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

147 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~obiektywny~

~obiektywny~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:03

Panie organizatorze.. nie spuszczaj się tak.. to i tak nic nie zmieni! Zobaczycie wszyscy, że ceny i tak pójdą w górę i tak! Zużyliście tylko paliwo i tyle, oczywiście zostają wrażenia i wspomnienia, ale to nie był cel "protestu". Pozdrawiam i zapraszam po paliwo jak już bedzię ponad 6zł za litr ;)

#2 ~obiektywny~

~obiektywny~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:12

Panie organizatorze.. nie spuszczaj się tak.. to i tak nic nie zmieni! Zobaczycie wszyscy, że ceny i tak pójdą w górę i tak! Zużyliście tylko paliwo i tyle, oczywiście zostają wrażenia i wspomnienia, ale to nie był cel "protestu". Pozdrawiam i zapraszam po paliwo jak już bedzię ponad 6zł za litr ;)

#3 ~aravoc~

~aravoc~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:19

A co mieli siedzieć w domu na du*** i nic nie robić? Pewnie hulajnogą jeździsz skoro nie rusza Cię ani cena benzyny ani dobrze zorganizowany protest

#4 ~Łukasz~

~Łukasz~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:19

Głupie dyskusje ludzi czy to coś da :D Oj da wierzcie mi że da, jak nie teraz to niedługo. A dlaczego?

Bo nasz piep.... rząd doprowadzi do wojny domowej, paliwem, ACTA i innymi sprawami. To już żenada, rządzi nami banda rozwydżonych bachorzastych ćwierćinteligentów zachlannych jak stare obdarte sępy.

Mam 25 lat i mowię wam że to wszystko doprowadzi do

WOJNY DOMOWEJ.

Wtedy będzie dopiero płacz i lament.

A w szkołach pieprz... się dziecią o patriotach, uznanych itd. I co? mój dziadek stracił zdrowie za co? za to żeby teraz banda pata... zniszczyła wszystko o co walczył?

Teraz rozumiem dlaczego powiedział przed śmiercią że mogli nie walczyć, bo byli byśmy niemcami i spokojnie żyli. A tak? nawet nie mogł liczyć na polską ( :D ) służbę zdrowia.

Jest mi wstyd że jestem Polakiem, jest mi wstyd że czlonkowie rodziny bronili tego dziadowskiego Państwa na Wojnie. Jest mi styd przed innymi powiedzieć skąd jestem.

#5 ~sdf~

~sdf~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:22

Kulturalny protest? Kpicie sobie chyba. Jedzie na pierwszym miejscu jeden smarkaty małolat obok drugiego i blokują cały przejazd, a jak się zaczyna pas do skrętu w lewo to go też blokują żeby auta nie mogły tam pojechać. Kpina!!! Co wam zawinili inni uczestnicy ruchy, niektórzy się śpieszą nie na film w tv ale żeby zarobić na tą pie...ą benzynę. Co wam to da że zablokujecie jedną ulicę? Pomyślał ktoś? Jak zablokujecie całe centrum na kilka godzin to może ktoś o was powie, a tak będzie tylko materiał o gamoniach z balonikami. Mówicie ze stacje paliw niewinne? Pochodzę z miasta 100 tyś mieszkańców w kujawsko-pomorskim, a w Koszalinie mieszkam z 11 lat i zawsze, powtarzam zawsze tam jest cena niższa o 20-30 groszy!!! Wecie pomyślcie trochę, bo jak na razie to tylko utrudniliście życie mieszkańcom i wpłynęliście na większe zużycie paliwa przez wasze auta i osób wlekących się za wami. Rząd się pewnie ucieszy.

#6 ~X~

~X~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:23

Niech sobie akcyzę narzucą na swoje wyplatki a zdejmą ją całkowicie z paliwa. Skoro jest takie drogie jak mówią niech nie nakładają akcyzy. Sprawa prosta. A ubytek dla budżetu? powturze się, niech zrezygnują z 1/3 swoich wypłat i diet nieroby

A ty obiektywny jak nie masz nic do powiedzenia to morka w kubeł, nie musisz wkur.. ludzi, jeszcze komentarze będą a bezsensownej dyskusji nie wszczynaj.

#7 ~X~

~X~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:25

Kulturalny protest? Kpicie sobie chyba. Jedzie na pierwszym miejscu jeden smarkaty małolat obok drugiego i blokują cały przejazd, a jak się zaczyna pas do skrętu w lewo to go też blokują żeby auta nie mogły tam pojechać. Kpina!!! Co wam zawinili inni uczestnicy ruchy, niektórzy się śpieszą nie na film w tv ale żeby zarobić na tą pie...ą benzynę.

sdf, po to jest protest żeby taki obojętniak też miał pretensje do rządu, rusz możdżkiem zanim coś napiszesz

#8 ~On~

~On~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:25

Co siedzieć i nic nie robić jak ten rząd?

#9 ~Kamyk~

~Kamyk~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:34

Brałem w tym udział,wg. mnie trochę słabo to wyszło,po wyjeździe z giełdy zrobiła się już rozpierducha,część się porozdzielała na jakieś nieplanowane grupy i się pogubiła. Nie jechali wszyscy razem,bo część poskręcała w inne ulice. Osobiście wolałbym poprostu zablokować wszystkie wylotówki i stacje na pół godziny i większy rozgłos by był i koszta spalania mniejsze ;) Pzdr

#10 ~as~

~as~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:39

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:40

Wyświetl postUżytkownik X dnia 28 styczeń 2012 - 14:25 napisał

Kulturalny protest? Kpicie sobie chyba. Jedzie na pierwszym miejscu jeden smarkaty małolat obok drugiego i blokują cały przejazd, a jak się zaczyna pas do skrętu w lewo to go też blokują żeby auta nie mogły tam pojechać. Kpina!!! Co wam zawinili inni uczestnicy ruchy, niektórzy się śpieszą nie na film w tv ale żeby zarobić na tą pie...ą benzynę.

sdf, po to jest protest żeby taki obojętniak też miał pretensje do rządu, rusz możdżkiem zanim coś napiszesz

to ty rusz móżdżkiem zanim się wypowiesz czy ja napisałem, że się cieszę z cen paliwa? napisałem, że protest miał być kulturalny i nikomu nie uprzykrzać życia a wyszło tak, że moja żona spóźniła się do pracy i musiała się ostro tłumaczyć a ja mam niezadowolonego klienta. To w końcu przeciwko komu ten protest był? Bo najbardziej ucierpieli mieszkańcy....

#12 ~Adi~

~Adi~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:44

Cytat

A jeśli nic się nie zmieni, zablokujemy drogi w czasie Euro
Bardzo interesująca inicjatywa, o której z pewnością usłyszy cała Europa i może zmobilizuję nasz pier... "rząd" do myślenia, bo frustracja w społeczeństwie polskim z dnia na dzień narasta, a Donek cały czas powtarza, że jest ...dobrze, ...że mamy wzrost gospodarczy, ...że złoty się umacnia, ..że ACTA to wspaniały dokument, który nie ograniczy wolności w internecie, a kto wie może za akta wizy dostaniemy do "Hameryki" RUDY FAŁSZYWIEC!!!!

#13 ~X~

~X~
  • Goście

To czytaj gamoniu ze zrozumieniem co napisałem, właśnie twoja żona miała się spóźnić do pracy a ty do klienta żebyście ćmoki też mieli jakieś ale do rządu który jest tu winny a nie do biednych ludzi którzy walczą o to aby taki tchórz jak ty płacił mniej za wache

#14 ~Anty~

~Anty~
  • Goście

Wyświetl postUżytkownik X dnia 28 styczeń 2012 - 14:25 napisał

O_o, młodzieżówka PO już dostała sms-y z instrukcjami... :P

#15 ~loko~

~loko~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:52

Wyświetl postUżytkownik sdf dnia 28 styczeń 2012 - 14:22 napisał

Kulturalny protest? Kpicie sobie chyba. Jedzie na pierwszym miejscu jeden smarkaty małolat obok drugiego i blokują cały przejazd, a jak się zaczyna pas do skrętu w lewo to go też blokują żeby auta nie mogły tam pojechać. Kpina!!! Co wam zawinili inni uczestnicy ruchy, niektórzy się śpieszą nie na film w tv ale żeby zarobić na tą pie...ą benzynę. Co wam to da że zablokujecie jedną ulicę? Pomyślał ktoś? Jak zablokujecie całe centrum na kilka godzin to może ktoś o was powie, a tak będzie tylko materiał o gamoniach z balonikami. Mówicie ze stacje paliw niewinne? Pochodzę z miasta 100 tyś mieszkańców w kujawsko-pomorskim, a w Koszalinie mieszkam z 11 lat i zawsze, powtarzam zawsze tam jest cena niższa o 20-30 groszy!!! Wecie pomyślcie trochę, bo jak na razie to tylko utrudniliście życie mieszkańcom i wpłynęliście na większe zużycie paliwa przez wasze auta i osób wlekących się za wami. Rząd się pewnie ucieszy.
To wracaj do swojego zapyziałego włocławka jak ci się w koszalinie coś nie podoba leniwy gamoniu!

#16 ~Janek~

~Janek~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 14:55

DObra i tak najlepszy był transparent z audi 80 :D

#17 ~PrzeMass~

~PrzeMass~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 15:01

Facet któremu się nie podobał protest jest podejrzewam dziadkiem w kapeluszu który jedynie się przyglądał wszystkiemu. Drogi dziadku, my jeździmy samochodami i nas dotykają ceny paliw. Wybacz ale nie siedzimy w bujanym fotelu.

#18 ~sdf~

~sdf~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 15:02

Wyświetl postUżytkownik X dnia 28 styczeń 2012 - 14:44 napisał

To czytaj gamoniu ze zrozumieniem co napisałem, właśnie twoja żona miała się spóźnić do pracy a ty do klienta żebyście ćmoki też mieli jakieś ale do rządu który jest tu winny a nie do biednych ludzi którzy walczą o to aby taki tchórz jak ty płacił mniej za wache

Lepiej się czujesz po tym, jak mi nawrzucałeś?
Chyba nie zrozumiałeś założonych przez organizatorów celów protestu. "– Nie będziemy blokować ulic. Chcemy stworzyć najdłuższy orszak weselny i dziś protestować z humorem " Już rozumiesz o co mi chodzi?

#19 ~Szym~

~Szym~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 15:06

Wyświetl postUżytkownik sdf dnia 28 styczeń 2012 - 15:02 napisał

Lepiej się czujesz po tym, jak mi nawrzucałeś?
Chyba nie zrozumiałeś założonych przez organizatorów celów protestu. "– Nie będziemy blokować ulic. Chcemy stworzyć najdłuższy orszak weselny i dziś protestować z humorem " Już rozumiesz o co mi chodzi?
Dziadku, jak Ty chodzisz pieszo tylko do kiosku ruchu po gazetkę aby usiąść w ciepłym domku bo nie obchodzą Cię ceny paliw a potem dosiądziesz swojego komputera, wejdziesz na gk24.pl bo wnuczka pokazała Ci stronę i zaczniesz narzekać na wszystko to ja CI współczuję. A jak się nie podoba mieszkanie w Koszalinie to bilecik na pks (oczywiście droższy niż kiedyś bo autobusy są na ropę, gdybyś nie wiedział) i możesz wyjechać stąd. Koszalinianie się jednoczą i to mi się podoba. Wybacz dziadku ale jest nas w Polsce więcej ;)

#20 ~Wojtas~

~Wojtas~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 15:09

Patrzę na to wszystko ze Szkocji i śmiać mi się chce.Dziwie się,że jeszcze ludzie nie je.nęli żadnej bomby na ten je.any sejm i nie wystrzelali tych skur.ieli co udają,że rządzą.Chodzi im tylko,żeby sobie jak najbardziej kieszenie napchać.Nie interesuje ich sytuacja zwykłego człowieka,który często zarabia nie więcej jak 1500zł.Żeby te ku.wy dostały tak przez rok po 1500 ciekawe czy tak chętnie by podnosili ceny na wszystko.A nie kur.a po minimum 10tysięcy za spotkania w sejmie dostają jeszcze ulgi na wszystko,dietki sretki immunitety.Tylko czekam żeby ludzi naprawde wyszli na ulice-i to wszyscy a nie tylko pojedyncze osoby.Ile jeszcze wytrzymacie?? Może czas z tym skończyć??

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych