Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

217 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość-klin~

~Gość-klin~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:44

Protest przeciwko ACTA, protest przeciwko Elektrowni Jądrowej, protest przeciwko przeciw wysokim cenom paliw... coraz gorzej!

Oby te protesty dały do myślenia rządzącym - kolejne wybory ich wymienić ;)

#2 ~ABC~

~ABC~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:47

od razu widać, że dzie
ciaki mają ferie..

#3 ~ide~

~ide~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:48

Brawo młodzi bojownicy. Mam 60-tkę na karku ale jestem z Wami. N I E !!!!!! dla A C T A !!!!!!!!!!!!!!!!!

#4 ~internauta~

~internauta~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:55

STOP DLA ACTA! WOLNOŚĆ SŁOWA! Brawo, nawet nie myslalem ze az tyle ludzi sie zjawi, widac sytuacja jest powazna, p.premierze zostal pan wybrany przez obywateli (znaczy sie jego partia ale na jedno wychodzi) i pan pan nakaz reprezentowania interesow obywateli... ehh chora wladza chory kraj

#5 ~internauta~

~internauta~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:57

Wyświetl postUżytkownik ABC dnia 25 styczeń 2012 - 20:47 napisał

od razu widać, że dzieciaki mają ferie..
Ehhh... co za hipokryzja...

#6 ~the ivesGo~

~the ivesGo~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:58

Według mnie było około 3 tysięcy osób.

#7 ~anonim1900~

~anonim1900~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:04

Polacy to cierpliwy naród, ale ile można znosić nieustanne podwyżki
nieustanne ograniczenia wolności a teraz jeszcze ACTA - zero wolności w internecie totalna inwigilacja
niech żąd jeszcze sitka zamotuje w każdym domu w toalecie by wiedzieć co wydalamy
Jak widać cierpliwość powoli dobiega końca a do grudnia 2012 bliżej jak dalej może coś w tym jest??

#8 ~greg~

~greg~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:06

Trzeba sobie zdać sprawę z tego, że pod przykrywką ochrony własności intelektualnej, ACTA ma za zadanie szeroko pojętą kontrolę zawartości Internetu oraz przepływu informacji. System ten daje bardzo szerokie możliwości inwigilacji, do tej pory niedostępne, a po ratyfikowaniu - podparte literą prawa. Użytkownicy Internetu będą zastraszeni i w obawie przed natychmiastowym zdemaskowaniem zaczną wstrzymywać się z wyrażaniem opinii, braniem udziału w organizowaniu protestów i tak dalej. Przypomina Wam to coś? Bo mi tak, a mianowicie ZSRR i pochodne. Jeszcze tylko cenzurowanie tradycyjnych listów i paczek, bo na mocy ACTA bez problemu będzie można kontrolować zawartość poczty email. Znając Polskę, to możliwości dane przez ACTA zostaną zinterpretowane i wykorzystane dla celów rządu, a nie tych pierwotnie zamierzonych. Choć powątpiewam też w tą głoszoną ogólnie ideę ACTA, to raczej jest narzędzie do przejęcia kontroli nad Internetem w sposób rzekomo nie kłócący się z demokracją i wolnością słowa.

#9 ~CEUKAIEN~

~CEUKAIEN~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:07

PRECZ Z PRECZEM stop dla ACTA :P ,, było bardzo ok.

#10 Młody Koszalinianin

Młody Koszalinianin

Bywalec

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 71 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:12

od razu widać, że dzieciaki mają ferie..

Te "dzieciaki" w przytłaczającej większości do czasu przyszłych wyborów otrzymają czynne prawo wyborcze, więc mogą, a wręcz powinny myśleć o tym, co dzieje się w ich kraju.

Doskonale, odzew przeszedł moje najszczersze oczekiwania. Pojawił się opór ze strony społeczeństwa czyli nas, a opór rodzi rewolucję!
Pozdrawiam współuczestników :)

Użytkownik Młody Koszalinianin edytował ten post 25 styczeń 2012 - 21:13

#11 ~licbus~

~licbus~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:13

zjazd gimbazy

#12 ~tuba~

~tuba~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:26

Śmieszni jesteście Wy wszyscy co na tym proteście nie byliście, siedząc teraz w internecie.

#13 ~anonim1900~

~anonim1900~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:36

śmiem twierdzić, iż część z nas była

#14 ~Damian~

~Damian~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:38

http://wiadomosci.ga..._wyznanie_.html
Znowu po cichu wprowadzili kolejny etap inwigilacji. Trzeba walczyć dalej. Przeczytajcie

#15 ~Bartek~

~Bartek~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:40

Ta "gimbaza" to w większości uczniowie szkół średnich i studenci.

#16 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:46

to na pewno nie ostatni proTesT w tym roku...

NIE DLA ACTA!!!

#17 ~bolo~

~bolo~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 21:58

a oco chodzi acta

#18 ~Seba~

~Seba~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 22:02

masz zobacz co to jest

#19 ~nn~

~nn~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 22:07

dlaczego nie można było używać antyrządowych haseł? dlaczego nie można było mieć masek? już nie ma wolności słowa... o co my się bijemy?

#20 ~Maybe~

~Maybe~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 22:10

od razu widać, że dzie
ciaki mają ferie..
Dzieciaki? Te dzieciaki to przyszłość naszego kraju! Dzieciaki, które mają siłę by zwalczyć to kompromitujące przedsięwzięcie naszego rządu. Głosując na PO mieliśmy nadzieje na lepsze tymczasem przykro mi stwierdzić ale jest coraz gorzej i gorzej. Może te dzieciaki coś zmienią może nie, ale nie są bierni temu co się w Polsce dzieje. Jak słyszałam jak śpiewały hymn Polski to z czeo powinniśmy być dumni z dużą powagą widziałam, że są ludzie, którymś poważnie na czymś zależy. Nawet można było wśród tych "dzieciaków" zobaczyć młodzieżówkę partyjną Młodzi Demokraci. To hańba dla PO. Z ich poglądami nie zgadzają się nawet Ci, którzy teoretycznie powinni!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych