Oczywiście była winna bo się już nie wybroni. Dla władz zima się skończyła a że ślisko to niedostosowanie prędkości do warunków. Szóstkę sypali przed 7 rano a wojewódzkie czy powiatowe wcale, bo po co przyjdzie słonko i po problemie. Tylko nie dla tej kobiety (ŚP) i jej rodziny.
Najnowsze tematy
-
tani sex telefon - sextelefonik.pl - 06.12.2019
~damainek44~ - dziś, 00:35
-
50zł na zakupy za darmo. Do 19 grudnia!
pietras1984 - dziś, 00:08
-
jak zarabiać na bitcoinie
~systemzarabiania.pl~ - wczoraj, 20:38
-
ładowarki
~aaac~ - wczoraj, 13:15
-
Kuracja peptydami
~Basiaa~ - wczoraj, 11:25
Śmiertelny wypadek. Samochód uderzył w drzewo. Zginęła kobieta [zdjęcia] :: zobacz komentowany artykuł
~siekieradek~
~stary~
Napisano 22 luty 2014 - 21:06:26
A moż epolicja ją goniła bo przekroczyła o 5 km prędkość. To ostatnio dość częsty przypadek śmierci kierowców. Dzięki Policji.
~jurek~
Napisano 22 luty 2014 - 22:08:51
A moż epolicja ją goniła bo przekroczyła o 5 km prędkość. To ostatnio dość częsty przypadek śmierci kierowców. Dzięki Policji.
dość częste e-przypadki to takie kiedy się rodzą takie e-durnie jak ty . Dzieki policji to jeszcze zyjesz na tym padole ty e-matole.
~imię~
Napisano 22 luty 2014 - 22:23:08
Łomatkobosko - ale tłuk!!
To mówisz, że jak ktoś nie pomyśli za ciebie - to nie będzie pomyślane w ogóle?
Rzeczywiście - porażająca logika półgłówka!
Kiedy z jakichś powodów (np. "złomiarz" ukradnie albo jakiś twój kumpel dla jaj wyrwie...) zabraknie znaku D-42 (obszar zabudowany) to będziesz gnał przez wieś stówą - bo "Przecież znaku nie było!".
Albo kiedy zabraknie znaku A-1 (niebezpieczny zakręt) będziesz z a p i e r d a l a ł pełną prędkością prosto - a potem darł mordę z pretensjami do bóg wie kogo - że "Znaku nie było!"
Ale myśl, że to kierujący zawsze dostosowuje jazdę do warunków oczywiście do łba nie zaświta - no bo jak to?
Nie posypali?
Nie osuszyli po deszczu?
Znaku nie postawili?
Nikt nie pomyślał za kierującego??
Widzę że mamy tu przykład nieomylnego - lecz kolego zapewniam Cię jesteś tylko człowiekiem i kiedyś też się pomylisz - jeśli do Twojego błędu los doda jeszcze czyjeś zaniedbanie to skończysz jak ta kobieta. JEŻELI jezdnia faktycznie była słabo posolona , to nawet w sytuacji błędu kierującej zarządca drogi ma krew na rękach.
~mika~
Napisano 22 luty 2014 - 23:07:22
Mam nadziej ze otrzymacie od ludzi wsparcie zamiast "mądrości " jak doszlo do wypadku.
~Ufff~
Napisano 23 luty 2014 - 00:01:21
Widzę że mamy tu przykład nieomylnego - lecz kolego zapewniam Cię jesteś tylko człowiekiem i kiedyś też się pomylisz - jeśli do Twojego błędu los doda jeszcze czyjeś zaniedbanie to skończysz jak ta kobieta. JEŻELI jezdnia faktycznie była słabo posolona , to nawet w sytuacji błędu kierującej zarządca drogi ma krew na rękach.
Co tak minimalistycznie?
Tylko zarządca drogi?
Nie zapominaj o:
- ministrze infrastruktury - odpowiedzialny za drogownictwo;
- ministrze spraw wewnętrznych - odpowiedzialny za niedoszkoloną policję, której nie było tam, by zapobiec tragedii;
- ministrze środowiska - odpowiedzialny za drzewo;
- ministrze zdrowia - żadna karetka z lekarzem nie czekała w miejscu tragedii - a powinna;
- ministrze rolnictwa - odpowiedzialny za rozwój wsi i zaniedbania infrastruktury wiejskiej;
- całej sforze pomniejszych odpowiedzialnych MAJĄCYCH KREW NA RĘKACH - w rodzaju wójt, sołtys okoliczny ale także producent samochodu, serwisant tegoż, producent opon i wulkanizator je zakładający, producent asfaltu i układający asfalt robotnicy, wreszcie nieżyjący już s k u r w y s y n MAJĄCY KREW NA RĘKACH -ten, co posadził drzewo!
Jeżeli twoja chora psychika potrzebuje więcej odpowiedzialnych za głupotę kierowcy - to bez najmniejszego problemu da się znaleźć ich jeszcze z setkę! Albo i więcej - psycholu!
~jasnowidz~
Napisano 23 luty 2014 - 01:37:49
Co tak minimalistycznie?
Tylko zarządca drogi?
Nie zapominaj o:...
...więcej odpowiedzialnych za głupotę kierowcy - to bez najmniejszego problemu da się znaleźć ich jeszcze z setkę! Albo i więcej - psycholu!
Z setkę, ale podejrzewam że jednak trochę więcej, to zdążyłeś chyba wydoić przed napisaniem posta, skoro telepatycznie wiesz w jakim stanie była nawierzchnia, kto jest głupcem, a kto psycholem. Z takimi umiejętnościami jesteś nie byle jaką konkurencją dla Jackowskiego.
~maiora~
Napisano 23 luty 2014 - 08:11:28
Co tak minimalistycznie?
Typowe myślenie władz komunistycznych (w tym też i Janukowycza) :
- Macie biedę ? no coż ja wam poradzę, ja jej nie mam .
- Macie biedę bo nie macie pracy ? Ja wam jej nie dam bo sam cięzko pracuję.
- Służba zdrowia kuleje a ty chory obywatelu pragniesz szybko dostać się do lekarza aby cię wyleczył (i jak najszybciej zarabiał znowu na siebie i państwo oraz poprawiał swój byt ) ? NO cóż ja wam poradzę, mnie leczą w najlepszym szpitalu bo mam przywileje.
- Slisko na drodze ? Jest zima więc ma być ślisko a ty suń do pracy 1,5 godziny wcześniej i marnuj swój czas na dojazdy.
- Dziury w jezdni ? Korki ? Ja latam samolotem,a gdy muszę jechać autem to mam drogę wolną bo jestem ważną osobą.
Ale za to płać, podniesiemy tobie podatki,ceny paliw,energii,żywności. Zapłacisz więcej za ksiązki dla dzieci,za lekarza ,leki i za czystą wodę. Autostradą też możesz jechać ale zapłacisz najwięcej w europie choć to właśnie EUROPA dała na ich budowe a nie państwo polskie. A może marzysz o swoim mieszkaniu?...marz dalej, bo cena metra kosztuje 1-2 płace podstawowe. Ale ty obywatelu siedz cich, bo ty jesteś TYLKO obywatelem ,a my władzą....
Widzisz panie UFFF...., takich przykładów twojego błędnego myślenia można mnożyć i mnożyć. Warto abyś sobie uświadomił,że skoro płacisz podatki na utrzymanie tego kraju oraz na rzesze urzędników, to MASZ PRAWO (chyba ,że się tego zrzekasz) aby państwo dbało o ciebie.
A teraz uderz się w pierś i przeproś dziadu tą kobietę która zginęła ,a którą to obarczasz winą za ten wypadek i nawet nie wiesz jak było. Inaczej byś pisał i jestem pewien w 100% gdyby tą ofiarą zdradliwego wiosennego poranka była osoba z twojej rodziny.
I nie filozofuj , bo tacy jak ty (np.Janukowycz) często spieprzają z ogonem podwiniętym pod jajca.
~św.Piotr~
Napisano 23 luty 2014 - 12:54:54
Mistrzyni na starym, sypiącym się gruchocie, kontra drzewo, 1:0 dla drzewa !! mistrzyni u św. Piotra!!
gruchot rozbebeszony!! drzewo całe!! zrobiło się bezpieczniej!!
~Gość~
Napisano 23 luty 2014 - 19:39:47
No cóż na taki los sobie zasłużyła,bo pewnie gapiła sie na swój telefon czy aby ktoś nie napisał do niej smsa czy whatsapa i zamiast patrzeć na droge to pewnie telefon był ważniejszy oto są skutki wypadków smiertelnych
~Ufff~
Napisano 24 luty 2014 - 02:17:39
Typowe myślenie władz komunistycznych (w tym też i Janukowycza) :
- Macie biedę ? no coż ja wam poradzę, ja jej nie mam .
- Macie biedę bo nie macie pracy ? Ja wam jej nie dam bo sam cięzko pracuję.
- Służba zdrowia kuleje a ty chory obywatelu pragniesz szybko dostać się do lekarza aby cię wyleczył (i jak najszybciej zarabiał znowu na siebie i państwo oraz poprawiał swój byt ) ? NO cóż ja wam poradzę, mnie leczą w najlepszym szpitalu bo mam przywileje.
- Slisko na drodze ? Jest zima więc ma być ślisko a ty suń do pracy 1,5 godziny wcześniej i marnuj swój czas na dojazdy.
- Dziury w jezdni ? Korki ? Ja latam samolotem,a gdy muszę jechać autem to mam drogę wolną bo jestem ważną osobą.
Ale za to płać, podniesiemy tobie podatki,ceny paliw,energii,żywności. Zapłacisz więcej za ksiązki dla dzieci,za lekarza ,leki i za czystą wodę. Autostradą też możesz jechać ale zapłacisz najwięcej w europie choć to właśnie EUROPA dała na ich budowe a nie państwo polskie. A może marzysz o swoim mieszkaniu?...marz dalej, bo cena metra kosztuje 1-2 płace podstawowe. Ale ty obywatelu siedz cich, bo ty jesteś TYLKO obywatelem ,a my władzą....
Widzisz panie UFFF...., takich przykładów twojego błędnego myślenia można mnożyć i mnożyć. Warto abyś sobie uświadomił,że skoro płacisz podatki na utrzymanie tego kraju oraz na rzesze urzędników, to MASZ PRAWO (chyba ,że się tego zrzekasz) aby państwo dbało o ciebie.
A teraz uderz się w pierś i przeproś dziadu tą kobietę która zginęła ,a którą to obarczasz winą za ten wypadek i nawet nie wiesz jak było. Inaczej byś pisał i jestem pewien w 100% gdyby tą ofiarą zdradliwego wiosennego poranka była osoba z twojej rodziny.
I nie filozofuj , bo tacy jak ty (np.Janukowycz) często spieprzają z ogonem podwiniętym pod jajca.
Udajesz, żeś kretyn - czy też w istocie jesteś kretynem?
O czym tu jest mowa?
Każdy kierowca (a nie każdy kierujący jest kierowcą!) wie, że swój styl jazdy, prędkość etc etc zawsze MUSI dostosować do konkretnych warunków panujących tu i teraz.
Łopatologicznie - żebyś wyniósł jakąś korzyść z tej dysputy, a przepisów widzę nie kumasz:
- dobra droga - jadę szybciej, kiepska droga - jadę wolniej;
- dobra widoczność - jadę szybciej, kiepska widoczność - jadę wolniej;
- sucha jezdnia - jadę szybciej, mokra, zalodzona, zaśnieżona jezdnia - jadę wolniej;
- prosta - jadę szybciej, zakręt - jadę wolniej;
- szeroka z poboczami jezdnia - jadę szybciej, wąska, zadrzewiona droga - jadę wolniej;
- i tak dalej i tak dalej!
Kumasz już ciemnoto kolejowa??
To jest zasranym obowiązkiem kierującego - tak jechać, żeby ZAWSZE panować nad pojazdem - BEZ WZGLĘDU NA WARUNKI.
A swoje polityczne fobie zostaw na jakiś wątek dla świrów ideolo - tym bardziej, że prezentujesz klasyczny przykład prostaka o bolszewickiej mentalności - próbując imputować to innym!
Żałosny homo sovieticus...
Dobry Boże - skąd się biorą takie indywidua???
~Gość~
Napisano 24 luty 2014 - 08:59:56
Udajesz, żeś kretyn - czy też w istocie jesteś kretynem?
Kumasz już ciemnoto kolejowa??
prezentujesz klasyczny przykład prostaka o bolszewickiej mentalności
Żałosny homo sovieticus...
Dobry Boże - skąd się biorą takie indywidua???
Nie naprężaj się tak, bo może Ci żyłka pierdząca pęknąć.
A tak na poważnie. Nie umiesz napisać posta nie obrażając innych?
~głupiomądry~
Napisano 24 luty 2014 - 21:33:04
Ufff masz tyle pary, lepiej byś czapkę z nutrii odświeżył, skodzina już ponownie lśni po wyczekiwanej długo niedzielnej wyprawie? Nie denerwuj się za tydzień znowu te swoje zawrotne naście kilometrów zrobisz...cierpliwości.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wypadek
Miasta →
Koszalin →
Ciężki wypadekNapisany przez Quins , 06 lis 2019 ![]() |
|
|
||
O wszystkim →
O wszystkim →
Dramatyczny wypadek na DK 72. Naczepa ciężarówki uderzyła w samochód osobowy [zdjęcia]![]() ![]() |
|
|
||
Miasta →
Świdwin →
Tragedia na przejeździe kolejowym w Świdwinie. Zginęły dwie nastolatki![]() ![]() |
|
|
||
Fora tematyczne →
Biznes →
Wypadek w pracy na 1/4 etatuNapisany przez Krystian900 , 23 lis 2017 ![]() |
|
|
||
Miasta →
Sławno →
Wypadek w Niemicy. Wypadli z zakrętu i uderzyli w drzewo![]() ![]() |