Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Stop aborcji. Kontrowersyjna wystawa w Połczynie Zdroju :: zobacz komentowany artykuł

~Bartek~

• Grupa Goście

Napisano 30 marzec 2010 - 14:39 #1

Ta wystawa nie powinna być pokazywana publicznie.
Pomyślcie o kobietach w ciąży i dzieciach, które ją zobaczą. Pomyślcie również o kobietach, które straciły dziecko i muszą to oglądać.
To nie fair aby w celu szokowania narażać ich na takie treści.
Obrazy są bardzo drastyczne.
Zamiast szokować lepiej edukować młodzież jak zabezpieczać się przed ciążą, w której szkole jest prowadzona właściwa edukacja młodzieży w tym zakresie.
0

~jaa~

• Grupa Goście

Napisano 30 marzec 2010 - 15:09 #2

hahhaa ,a na Browarowej bez znieczulenia na żywca!!!!
0

~~taka ja~~

• Grupa Goście

Napisano 30 marzec 2010 - 15:17 #3

CO ZA KRETYNIZM, ZEBY TAKIE ZDJECIA UMIESZCZAC PRZED OCZYMA DZIECI
0

~~Anna~~

• Grupa Goście

Napisano 30 marzec 2010 - 16:03 #4

co za kretynizm robić gry komputerowe, propagujące mordowanie- znam przypadku o graniu w nie przez 4-letnie dzieci.... Niech dzieci wiedzą co to znaczy przerwać życie, bo one kiedyś dorosną i będą o tym decydować. A na świecie są bardziej okrutne rzeczy od tej wystawy. Popieram całym sercem i niech ona otworzy oczy innym, popierającym zabijanie nienarodzonych.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Falal1ty 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 720
  • Rejestracja 21-lipiec 08

Napisano 30 marzec 2010 - 16:34 #5

Heheeh w koszalinie pierdzieliliście że takie wystawy powinni robić przed kościołem a nie przed ratuszem, to jest przed kościołem więc zamknąć mordy :D
0

~logik~

• Grupa Goście

Napisano 30 marzec 2010 - 17:52 #6

Dla rewanżu trzeba zrobić wystawę księży pedofilów tez na rynku w Koszalinie i przed kościołami. Może to im przysporzy rozumu.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 31 marzec 2010 - 09:17 #7

Wyświetl postUżytkownik Falal1ty dnia 30.03.2010, 16:34:43 napisał

Heheeh w koszalinie pierdzieliliście że takie wystawy powinni robić przed kościołem a nie przed ratuszem, to jest przed kościołem więc zamknąć mordy :D

JAK NIE UMIESZ SIE WYPOWIADAC TO SAM ZAMKNIJ SOBIE TĄ M...
0

~CC~

• Grupa Goście

Napisano 31 marzec 2010 - 09:23 #8

Dlaczego nikt nie zrobił wywiadu z księdzem dziekanem??jestem bardzo ciekawa co chciał osiągnąć tą wystawą? i kiedy będą plakaty informujące rodziców że ich dzieci nie są bezpieczne w kościele?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 31 marzec 2010 - 17:48 #9

Wyświetl postUżytkownik CC dnia 31.03.2010, 09:23:22 napisał

Dlaczego nikt nie zrobił wywiadu z księdzem dziekanem??jestem bardzo ciekawa co chciał osiągnąć tą wystawą? i kiedy będą plakaty informujące rodziców że ich dzieci nie są bezpieczne w kościele?

Może tylko taka wystawa jest w stanie go podniecić?
Może ............................już się jemu znudziły?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 kwiecień 2010 - 05:30 #10

Wyświetl postUżytkownik Bartek dnia 30.03.2010, 14:39:10 napisał

Ta wystawa nie powinna być pokazywana publicznie.
Pomyślcie o kobietach w ciąży i dzieciach, które ją zobaczą. Pomyślcie również o kobietach, które straciły dziecko i muszą to oglądać.
To nie fair aby w celu szokowania narażać ich na takie treści.
Obrazy są bardzo drastyczne.
Zamiast szokować lepiej edukować młodzież jak zabezpieczać się przed ciążą, w której szkole jest prowadzona właściwa edukacja młodzieży w tym zakresie.

0

~Waldemara~

• Grupa Goście

Napisano 08 kwiecień 2010 - 00:15 #11

Wyświetl postUżytkownik ~taka ja~ dnia 30.03.2010, 15:17:16 napisał

CO ZA KRETYNIZM, ZEBY TAKIE ZDJECIA UMIESZCZAC PRZED OCZYMA DZIECI

Ano żaden kretynizm... Tak to wygląda w rzeczywistości... Dzieci dużo gorsze rzeczy widzą w dobranockach albo innych deb***nych programach, które oglądają w TV i to z rodzicami, np. cieszą się jak ćwierćinteligenci z oglądania kretyna Wojewódzkiego lub imbecyla do kwadratu o nazwie Majewski... Dzieciom trzeba pewne sprawy tłumaczyć i tyle.
0

~WALDEMARA~

• Grupa Goście

Napisano 08 kwiecień 2010 - 00:18 #12

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 31.03.2010, 17:48:50 napisał

Może tylko taka wystawa jest w stanie go podniecić?
Może ............................już się jemu znudziły?

A ciebie co podnieca? Może Jerzy Urban?
0

~Waldemara~

• Grupa Goście

Napisano 08 kwiecień 2010 - 00:21 #13

[quote name='CC' date='31.03.2010, 09:23:22' post='294080']

Zastanów się po co chodzisz do Kościoła... Jeśli nie jesteś w stanie odpowiedzieć sobie na to pytanie to wsadź ten swój pusty łeb do muszli klozetowej i spuść wodę!
0

~gość~

• Grupa Goście

Napisano 08 kwiecień 2010 - 10:01 #14

w Świdwinie też była ta wystawa , nie wiem czy dla ludzi czy dla księży , bo księża też robią dzieci , tylko chcą być święci i o tym się nie mówi
0

~wrotek~

• Grupa Goście

Napisano 08 kwiecień 2010 - 23:29 #15

Wyświetl postUżytkownik gość dnia 8.04.2010, 10:01:50 napisał

w Świdwinie też była ta wystawa , nie wiem czy dla ludzi czy dla księży , bo księża też robią dzieci , tylko chcą być święci i o tym się nie mówi

Klepiesz jak potłuczony... Wystawa jest dla tłuków pancernych, co to nie rozumieją, co oglądają. Trzeba mieć trochę mózgu, a nie sieczkę w głowie...
0

~~xxx~~

• Grupa Goście

Napisano 09 kwiecień 2010 - 11:06 #16

A ja uważam, że była bardzo wymowna. Przedstawiała całą prawdę....
0

~gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 kwiecień 2010 - 18:57 #17

Następne plakaty powinny być z hasłem,które już kiedyś było i też brzmi wymownie " Zły dotyk boli przez całe życie". I te plakaty też powinny wisieć na kościołach. Hipokryzja i zajmowanie się treściami,które zawsze wywołują dyskusje, np. aborcja, in vitro, eutanazja - ile ludzi, tyle poglądów.A pedofilstwo wśród księży? A posiadanie przez nich dzieci? Najlepiej o tym nie mówić, zamieść pod dywan, wg zasady:"jak o czymś się nie mówi, to tego nie ma".
0

~Szatan~

• Grupa Goście

Napisano 12 kwiecień 2010 - 09:25 #18

Czy ten deb*** kiecowaty ma jakieś pojęcie o psychice (ponoć że na wszystkim się znają wiedzą jak trzymać grabie i jak dogodzić babie)co takie małe dziecko z tego rozumie jest nawet za małe by to zrozumieć nawet gdy mu się to wytłumaczy i tak na swój sposób to odbierze a w psychice ślad zostaje w nocy różne rzeczy przyśnić się mogą w skrajnych przypadkach jakimś dewiantem może zostać jakieś leki nie leki np przed kobietami Pamiętam jak za gnoja do kościoła chodziłem (czasami)i na tego na krzyżu patrzyłem ta krew z rany wypływająca krew na głowie spod korony cierniowej pamiętam wystrzszony byłem (ale przecie o to chodziło ) gwozdzie w nogach i rekach no i oczywiście z tych ran też krew jeszcze atmosfera tego miejsca ciemnawo i ponuro Panowie wszystkowiedzący najpierw pedofilie i pederastię we własnych szeregach zwalczcie pózniej zastanówcie się co zrobić by wasze dzieci w kloakach nie lądowały a może dopiero pózniej innych nauczać jak żyć mają Na koniec odpitolić się od sponsra przejść na własny rozrachunek (naród i tak wystarczająco biedny)i zobaczymy wtedy jaka jest ta cała wasza prawda choćby po tym ilu z was zostanie Więcej fałszu obłudy i zakłamania jak u was to nigdzie nie uświadczy tak naprawde to was te dzieci gawno interesują bo jak by interesowały to choć te co się narodziły głodne by nie chodziły stać was na to mimo waszego wszechobecnego ubóstwa
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 12 kwiecień 2010 - 17:57 #19

Wyświetl postUżytkownik ~xxx~ dnia 9.04.2010, 11:06:06 napisał

A ja uważam, że była bardzo wymowna. Przedstawiała całą prawdę....

Jak chcesz całą prawdę, to poczytaj sobie na stronie GK Świdwin informacje............ temat pt "Ks.proboszcz rodem ze Świdwina..." (wpis#1)
Jeżeli to prawda to ja już więcej do kościoła nie wejdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A te swoje wystawy to wsadźcie sobie w ................., a in Vitro w to same miejsce.
Skąd tyle obłudy u was klechy?
0

~wacek~

• Grupa Goście

Napisano 12 kwiecień 2010 - 23:35 #20

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 12.04.2010, 17:57:06 napisał

Jak chcesz całą prawdę, to poczytaj sobie na stronie GK Świdwin informacje............ temat pt "Ks.proboszcz rodem ze Świdwina..." (wpis#1)
Jeżeli to prawda to ja już więcej do kościoła nie wejdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A te swoje wystawy to wsadźcie sobie w ................., a in Vitro w to same miejsce.
Skąd tyle obłudy u was klechy?

Ty deb***u zidiociały! Nie oglądaj więcej TVN, bo ci resztki mózgu zeżre!!! Widać jaka jest twoja wiara, a właściwie to jej nie ma... Lepiej wypisz się z kościoła, bo tylko wstyd przynosisz...
0

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych