szkoła nie jest zła. ja chodzę i nie narzekam poznało sie pare fajnych osób, nauki trochę jest, ale wiadomo jak to w szkole. bez wysiku za dużo się nie osiągnie
Najnowsze tematy
-
Gdzie sprzedac łozyska
~ccca~ - dziś, 11:56
-
Dziecko się moczy
~Iwona~ - dziś, 10:48
-
łozyska
~cacs~ - dziś, 09:53
-
Cyprofloksacyna tabletki powlekane antybiotyk leki sprzedam
~prazykwantel sprzedam~ - dziś, 09:20
-
łozyska
~aac~ - dziś, 08:35

Zastanawiasz się jaką szkołę policealną wybrać?
Napisano 19 luty 2017 - 19:22:45
~NovaCentrumEdukacyjne~
Napisano 21 listopad 2017 - 12:37:37
Nova Centrum Edukacyjne w Warszawie
Jeszcze prowadzimy nabó na ten semestr !
Ostatnia chwila żeby się zapisać i skorzystać z obowiązujących zniżek jako uczeń !
Nova Centrum Edukacyjne
ul. Widok 8
00-023 Warszawa
796-400-182
Serdecznie zapraszamy !
~Matylda~
~Olek~
Napisano 31 marzec 2018 - 16:48:22
Nie no ta reklama toto dobra jest Ja chodziłem do Cosinusa, nie twierdze, że to najlepsza szkoła tego typu. Ale ja na edukację w tej szkole narzekać nie mogę i gdybym jeszcze raz miał wybierać to wybrałbym Cosinusa.
~emila~
Napisano 14 kwiecień 2018 - 18:14:14
Reklama reklamą, ale taka prawda że wszyscy robią to gdzie mogą, więc jak mam to gdzieś. Ale co do szkół to rzeczywiście cosinus jest w czołówce.
Napisano 22 maj 2018 - 15:16:02
A może warto poszperać trochę w Internecie? Sądzę, że to może być dość dobre rozwiązanie
Napisano 29 czerwiec 2018 - 11:30:27
A może dobrym pomysłem byłoby zostawienie tej kwestii specjaliście? Wydaje mi się, że w ten sposób można sobie oszczędzić wielu problemów oraz trudności.
~Estera~
Napisano 19 lipiec 2018 - 23:48:13
Powiem tak, myślałam o szkole policealnej, żeby zrobić sobie dwa lata przerwy i dopiero później iść na studia, ale chyba jednak postawię na szkołę wyższą. Mam nadzieję, że uda mi się tylko pogodzić szkołę/naukę z pracą, dlatego takiej uczelni będę szukać. Wiem, że już czasu niewiele, więc może ktoś z Was poleci jakąś szkołę? Może studiujecie i łączycie naukę z pracą?
~Sofia~
Napisano 21 lipiec 2018 - 16:54:51
Powiem tak, myślałam o szkole policealnej, żeby zrobić sobie dwa lata przerwy i dopiero później iść na studia, ale chyba jednak postawię na szkołę wyższą. Mam nadzieję, że uda mi się tylko pogodzić szkołę/naukę z pracą, dlatego takiej uczelni będę szukać. Wiem, że już czasu niewiele, więc może ktoś z Was poleci jakąś szkołę? Może studiujecie i łączycie naukę z pracą?
Studiuje na wsb. Wykłady mam w weekendy. Dlatego mogę bez problemu pracować.
~Aga~
Napisano 10 wrzesień 2018 - 16:18:22
Nie zastanawiam się, bo już wybrałam i to była genialna decyzja Wybrałam szkołę policealną Plus Edukacja we Wrocławiu, kierunek opiekunka środowiskowa. Wiele się nauczyłam i po zakończeniu nauki otworzyłam własną działalność gospodarczą związaną z ukończonym kierunkiem. To chyba pokazuje jak dużo uzyskałam dzięki Plus Edukacji
Polecam wszystkim!
~anhelikka45~
Napisano 18 wrzesień 2018 - 15:28:06
Dobrym pomysłem jest szkoła Cosinus, mają darmowe kierunki, sama robię teraz masażystę i jestem zadowolona z nauczycieli i tego czego uczą. Szkoły są też dobrze wyposażone więc z tym nie ma problemu, no i że są zaoczni to też pracuję w międzyczasie.
~SylwiaB~
Napisano 19 marzec 2019 - 16:15:36
~wojtkq~
Napisano 01 kwiecień 2019 - 15:11:14
Uczyłem się w szkole ŻAK i jestem zadowolony z tego wyboru. Zawód jest, praca jest i fajne wspomnienia są. Moja dziewczyna też poszła do ŻAKa na kosmetyczkę.
~Maria~
Napisano 04 maj 2019 - 18:27:55
~Basiaa~
Napisano 17 czerwiec 2019 - 10:50:11
Skorzystałam z oferty szkoły policealnej Collegium w Warszawie na ulicy stawki i wybrałam kierunek asystentka stomatologiczna. Ciekawie prowadzone zajęcia, efekt taki, żę pracuje w zawodzie, jestem zadowolona.
~kociasta~
Napisano 12 sierpień 2019 - 13:01:30
ja się długo nie zastanawiałam i wybrałam Studium Pracowników Medycznych i Społecznych - ukończyłam kierunek Technik usług kosmetycznych i bez problemów znalazłam pracę w zawodzie
~Paweł88~
Napisano 16 wrzesień 2019 - 09:57:50
W mojej ocenie wśród tych najlepszych propozycji będzie szkoła Collegium na Stawki – bardzo dobrze przygotowana oferta. Sam przygotowałem się tam do pracy jako technik masażysta, udało się zdać egzamin i obecnie mogę realizować się zawodowo – na pewno warto – Polecam.
Napisano 25 listopad 2019 - 11:22:19
Wyższa Szkoła Ekonomii i Informatyki w Krakowie ma duży wybór kierunków policealnych, gdzie każdy powinien znaleźć coś dla siebie interesującego.
Napisano 26 listopad 2019 - 12:57:36
Cześć, widzę że na forum ciekawy temat jaka szkołę policealna wybrać. Sam miałem przez chwile taki dylemat gdyż już drugi raz się zapisałem do szkoły policealnej-teraz wybrałem szkołę Cosinus (Tak po czasie powiem, że jestem zadowolony z mojego wyboru)
W poprzedniej szkole (niestety nazwy nie mogę zdradzić) na kierunku dietetyk, który nie dość, że był płatny to jeszcze nam rozwiązali kierunek w połowie nauki!!! A tutaj w Cosinusie, nauka jest darmowa. Ja osobiście wybrałem kierunek BHP, który jest przyszłościowy, bo jest na niego ogromne zapotrzebowanie.
Co do samej szkoły, to zajęcia są prowadzone z nauczycielami którzy sami są zatrudnieni jako BHPowcy w zakładach pracy, wiec wiedzą o czym mówią, a co najważniejsze dla mnie jest to ,że nie nudzisz się na wykładach, tylko te lekcje są ciekawie prowadzone. Wiadomo trochę pisania jest ale bez teorii to nici z praktyki w przyszłości, wiec to tez jest plusem.
Ogólnie jest to mój pierwszy semestr nauki z czterech i myślałem, że będzie nudna teoria, a my trzaskamy już egzaminy zawodowe z poprzednich lat, co mnie zaskoczyło. Bo widać, ze nas solidnie przygotowywują do egzaminów końcowych.
Jak bym miał szczerze komuś polecać szkołe policealną-niech zapisze się do Cosinusa.
jeszcze co jest bardzo fajne to takie małe drobiazgi, w postaci konkursów, nagród pieniężnych za przyprowadzenie znajomego i zniżek do różnych lokali.
~AngelikaGro~
Napisano wczoraj, 15:33
Witam.
Zgadzam się, powyżej z Maciejem!
Ja również realizuje naukę w szkole COSINUS. I mogę wypowiedzieć się na temat toku nauczania w szkole.
Co jest uważam bardzo istotne oferta szkół policealnych Cosinus skierowana jest dla osób dorosłych posiadających absolwentów wykształcenie średnie, również bez zdanego egzaminu maturalnego. Szkoła daje równe szanse dla wszystkich!
- Nauka w szkole trwa w zależności od kierunku od 1 do 2 lat i jest całkowicie BEZPŁATNA;
- W trakcie trwania nauki Słuchacze mają możliwość przystąpić do organizowanych przez OKE egzaminów potwierdzających kwalifikacje danego zawodu;
- Zajęcia odbywają się w systemie zaocznym (średnio dwa weekendy w miesiącu);
- W trakcie nauki słuchacze odbywają praktyki zawodowe;
- szkoła oferuje szeroki wachlarz kierunków (można to sprawdź kierunki na stronie szkoły COSINUS);
- kadra na b.dobrym poziomie;
- sekretariat w szkole pomocny;
- sale wyposażone w materiały i sprzęty do realizacji zajęć;
Szkoła Cosinus trwa już od 1998 roki i ciągle rozwija się w systemie oświaty!
Naukę możesz realizować nie tylko już od września, ale także rekrutacje w szkole trwają już od LUTEGO! Na stronie szkoły są dostępne formularze do rekrutacji Tak jak Maciej nadmieniał wyżej można podczas nauki otrzymać KARTY ZNIŻKOWE i są one dostępne dla wszystkich Słuchaczy u mnie w szkole już to działa!
Polecam szkołę Cosinus jako Słuchacz na kierunku kosmetycznym.
Pozdrawiam,
AngelikaGro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych